Kerstborrel 2014 oud opmaak wederom succes

Posted by | december 17, 2014 | Laatste krantine nieuws | 2 Comments

Voor de achtste keer werd, in café De Zon, Nieuwmarkt,  de jaarlijkse kerstborrel georganiseerd.

collega's2014-017b

 

zittend, v.l.n.r. Jaap Koeman, Piet van de Veur, Cor Tienstra en John Brouwer de Koning.
staand, v.l.n.r. Ton Treur, Gerrit Hoorn, Jan Hendriks, Frans Langereis ,  Leo Staats, Willem Bleesing, André Stuyfersant, Piet Sas, Frits de Bruin en Jan Witbraad.

 De foto is in groot formaat te vinden in ons fotoalbum

met dan aan André Stuyfersant

2 Comments

  • Ronald van Kammen schreef:

    Leuk zo’n kerstborrel, maar het lijkt op een besloten clubje? Als oud-medewerker koude opmaak weet ik helemaal niets van een kerstborrel met oud collega’s. Had ik waarschijnlijk best leuk gevonden. Worden er uitnodigingen verstuurd of gaat dit via, via, via???
    Was in ieder geval leuk een aantal bekende oude smoeltjes te zien, wel wat veranderd door het verstrijken der jaren, maar wel herkenbaar voor mij. Ik hoop dat het ze allemaal goed gaat wat hun gezondheid betreft.

    • André Stuyfersant schreef:

      dag Ronald, en deze jaarlijkse kerstborrel wordt door mij georganiseerd. Inderdaad, het gaat op persoonlijke uitnodiging, waarvoor alleen collega’s uitgenodigd worden die op de koude opmaak of een daaraan gerelateerde afdeling hadden gewerkt. Er is een ‘scherp’ uitnodigingsbeleid. Alleen aardige collega’s, waar wij altijd goed mee samen gewerkt hadden, zijn welkom. Leidinggevenden uit de hogere echelons krijgen géén uitnodiging. Als je mij een mailtje stuurt naar stuyf@msn.com, stuur ik je de komende december een uitnodiging.

geef reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.