Welkom op de sneaky preview

Posted by | mei 12, 2014 | Laatste krantine nieuws | 3 Comments

Welkom terug

Amsterdam 15 mei 2014
Langzaam druppelen nu de registraties binnen. Het overgrote deel heeft zich nog niet aangemeld. Vandaag hebben wij weer mooie zendingen beeldmateriaal van collega’s mogen ontvangen.
Weer een tweetal films van Lars en een fotoalbum gevuld met historische momenten (recepties bij “Leentje” ) aangeboden door Gerard B.

Amsterdam 14 mei 2014
Vandaag (maandag 12 mei 2014) hebben we al weer 29 leden mogen terug ontvangen van de 148  die wij hadden. Maar zeer bijzonder is wij vandaag een indrukwekkende film ovder de drukkerij Wibautstraat  van Lars hebben mogen ontvangen.  Dit vonden wij zo leuk dat direct de film pagina weer is hersteld (incl. deze nieuwe).
Ook enkele reacties hebben wij mogen ontvangen van collega’s die nog beeldmateriaal beschikbaar gaan stellen. Ga zo door.
Het simpelste is ons het beeldmateriaal aan te leveren (indien digitaal beschikbaar) door gebruik te maken van wetransfer weblink) . Deze methode is veilig en het is mogelijk om tot 2Gb aan data aan te leveren. (je kan het natuurlijk in meerdere porties verdelen)  Gebruik voor de ontvanger het volgende emailadres : admin@perscombinatie.nl Alvast hartelijk dank.

Registeren is eenvoudig. Klik op een media pagina en het registratieformulier zie je vanzelf. De procedure is nog niet geheel conform dat je zegt dat gaat lekker, maar daar werken wij nog aan.
Vul de gegevens zo goed mogelijk in. Na de registratie ontvang je een mail waar om een bevestiging wordt gevraagd.
Wij zullen dit bericht regelmatig verversen met aanvullende informatie.
Wachtwoord wijzigen? Ga dan via het hoofdmenu en dan de tab perscombinatie.nl of klik wijzig mijn gegevens

groet

Team Perscombinatie.nl

 

 

3 Comments

geef reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.